Hirdetés

James Cameron csak Avatar-folytatásokat rendezne

|

A rendező egy Pekingi Nemzetközi Filmfesztiválon adott interjúban beszélt terveiről. Úgy néz ki, minden más projektről levenné a kezét, s csak a sikert sikerre halmozó filmjével, az Avatarral és annak folytatásaival foglalkozna.

Hirdetés

A Titanic után James Cameronnal több mint egy évtizedbe telt, mire következő filmjét a mozikban tudhatta. S most úgy néz ki, hosszú ideig nem is láthatunk tőle más történetet, a sci-fi-fantasy világában szeretne letelepedni. Erről árulkodik a következő interjúrészlet: "Tavaly lényegében teljesen feloszlattam a cégem fejlesztési részlegét. Szóval nem érdekel semmi fejlesztése. Az Avatar-üzletben vagyok. Pont. Ennyi. Az Avatar 2-t, 3-at és talán a 4-et is elkészítem." A tovább mögött további infókat találtok az interjúból.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.