Hirdetés

James Cameron kicsúfolta Josh Brolint, miután nemet mondott az Avatarra

|

Úgy tűnik James Cameron nem csípi, ha nemet mondanak neki.

Hirdetés

Josh Brolin nem rejti véka alá a konfliktusait. A Sicario és a Nem vénnek való vidék sztárja felidézett egy incidenst James Cameronnal, aki nem volt valami boldog, amikor a színész visszautasított egy szerepet az Avatar folytatásokban.

Hirdetés

"James Cameron ilyen meg olyan neveken hív engem. De kit érdekel."

Gyakran alakulnak ki akár csúnya nézeteltérések is a filmszakma szereplői között, de általában a felek próbálják elkerülni, hogy ezek a dolgok nyilvánosságra kerüljenek. Brolint azonban nem érdekli, hogy mit szól James Cameron ahhoz, hogy beszámolt kettejük konfliktusáról.

"Ha megkérdezi tőlem James Cameron, hogy 'Hé ember, miért kellett ezt elmondani?', akkor azt válaszolom, hogy 'Azért, mert megtörtént.'"

Ezzel a logikával nem tudunk vitatkozni. Josh Brolint hamarosan két képregényes szerepben is láthatjuk. Egyszer a Bosszúállók: Végtelen háborúban, ahol Thanost, az Őrült Titánt alakítja majd, másodszor pedig a Deadpool 2-ben, ahol az időutazó mutáns, Kábel szerepét tölti be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.