Hirdetés

James Gunn a Bosszúállók és a Galaxis Őrzői egyesüléséről beszélt

|

A galaxis őrzői rendezője, James Gunn elárulta, hogy az első naptól fogva tervezgetett a folytatással.

Hirdetés

"Szerintem jó esély van arra, hogy a közeljövőben néhány Bosszúálló találkozik az Őrzőkkel, vagy néhány Őrző a Bosszúállókkal, vagy valami hasonló úton-módon összefutnak egymással."

Azt talán még korai megmondani, hogy a Marvel zöld lámpát ad-e a folytatásnak, habár az első értékelések meglehetősen bíztatóak. A rendező azonban elárulta, hogy nagyon szívesen dolgozna a második részen is, és már a kezdetektől fogva számolt ezzel a lehetőséggel.

"Már az elejétől kezdve gondoltam a folytatásra. Amikor létrehoztam az Őrzőket azt akartam, hogy olyan film legyen, ami önmagát működteti, de ugyanakkor meg akartam alkotni egy egész galaxisnyi karaktert is, akiket úgy tudunk mozgatni, ahogyan csak szeretnénk. Rengeteg ötletem van a folytatást illetően, de egyenlőre még ki kell várnunk, hogyan alakulnak a dolgok..."

Ti szívesen megnéznétek egy Őrzők/Bosszúállók crossovert?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.