Hirdetés

A galaxis őrzői rendezője újabb Király Válogatáskazit rakott össze

|

Mondanunk sem kell, hogy Gunn zenei ízlésére ezúttal sem lehet panasz.

Hirdetés

James Gunn már a karantén előtt is kifejezetten aktívnak számított a közösségi médiában, azonban a bezártság hatására a rendezőnek mostanság szinte be nem áll a szája. Elég csak A galaxis őrzői 3-mal kapcsolatos terveire vagy a szerinte legjobbnak tartott folytatásokról szóló gigantikus listájára gondolni.

Hirdetés

Gunn egyik legutóbbi posztjára viszont aligha számíthatott bárki is, melyben nem kisebb dologgal ajándékozta meg a népes követőtáborát, mint A galaxis őrzői filmekhez általa összeválogatott lejátszási listával. Bizony nem a ti szemetek káprázik, hiszen Gunn az Instragramján egy terjedelmes üzenetben ecseteli, hogy noha soha nem állt szándékában teljes egészében a nyilvánosság elé járulni ezzel a király válogatáskazival, mégis tisztában van vele, hogy a jelenlegi helyzetben mindenkinek szüksége lehet egy kis örömre az egyre szürkébbé váló hétköznapokban. 

A minap elérhetővé tettem Meredith Quill teljes király válogatását a személyes Spotifyomon, hogy mindannyian örömötöket lelhessétek benne. A listában Meredith Quill legkedvesebb számai kaptak helyet, melyekből aztán én kiválogattam a megfelelőeket A galaxis őrzői 1-2-höz. Néhány szám ugyan végül nem került be a filmekbe (ilyen pl: a She's Gone) és van még néhány, amiket mindig is szerettem volna felhasználni, viszont az igazat megvallva sosem találtam meg nekik a tökéletes helyet. Mindazonáltal eredetileg sosem szerettem volna nyilvánosságra hozni ezeket a dalokat, hátha felhasználom még őket egy jövőbeli mozi során. De azt hiszem ezekben a nehéz időkben mindannyiunknak szüksége van egy kevés vidámságra. 

Nektek mi a kedvenc zenétek az eddigi két A galaxis őrzői filmből? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.