Hirdetés

James Gunn fontos szerepet szán Mordálynak A galaxis őrzői vol. 3-ban

|

A közkedvelt mosómedve múltjára is fény derülhet a következő filmben.

Hirdetés

A Bradley Cooper által megszólaltatott kis mosómedve, Mordály már az első pillanattól fogva a Marvel-rajongók egyik kedvencévé vált, így talán nem is olyan meglepő az író-rendező, James Gunn legfrissebb posztja.

Hirdetés

A filmes egy online A galaxis őrzői esemény kapcsán írt pár sort a Twitterre, amik alapján az eddigieknél is nagyobb szerepe lesz Mordálynak a soron következő filmben.

Annyit elárulhatok, hogy Mordály nagy szerepet fog kapni a jövőben, és egy csomó [az első filmben látható] dolog - mint például a hátán lévő hegek - megágyaztak mindannak, amit Mordály számára tervezünk már a kezdetektől fogva.

Gunn posztjából joggal következtethetünk arra, hogy a már említett fontos szerep mellett Mordály múltjából is többet megismerünk majd A galaxis őrzői vol. 3-ban. A rendező arra is kitért a Twitteren, hogy az egyik kedvenc jelenete az első részből, amikor Mordály felhúzza magára a narancssárga kezeslábast. Ekkor ugyanis a mosómedve hátán egy, nem épp sebészi pontossággal elhelyezett, kibernetikai implantátum válik láthatóvá. Gunn még hozzátette, hogy a Mordályt övező magány a franchise egyik központi eleme számára.

A galaxis őrzőinek története várhatóan 2021 vagy 2022 táján folytatódik majd, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy Mordály mellett milyen meglepetéseket tartogat még a széria.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.