Hirdetés

James Gunn már A galaxis őrzői 3-ra is gondol

|

A Marvel idén nagyot robbantott A galaxis őrzőivel és James Gunn rendező nem csupán a következő részre, hanem annál előbbre is tervez.

Hirdetés

“Egy ‘Mission: Impossible’ filmhez méltó lehetetlen helyzetben kezdődik majd a ahol minden karakter meghal... Na jó nem, az igazat megvallva a második rész alapja már akkor megvolt amikor az elsőn dolgoztam és talán még azon is túl vannak ötleteim. A folytatásban olyan kérdésekre kapunk majd választ amiket az első rész hagyott megváloszulatlanul, illetve jobban megismerjük azokat a karaktereket akikre eddig nem jutott idő, sőt talán még néhány újjal is találkozunk majd.”

Természetesen nem jelentette ki, hogy "A galaxis őrzői 3-on dolgozom", de jó tudni, hogy hosszútávú tervei vannak, legyen szó A galaxis őrzőiről, esetleg egy spin-offról vagy valamilyen Marveles crossoverről. Az alapján pedig amit Gunn mondott a különbségről az alacsony költségvetésű Super, és a jóval nagyobbal rendelkező Őrzők rendezése kapcsán, egyértelmű, hogy nem bánja, ha még egy ideig a Marvelnél marad.


“Igazság szerint szeretek nagy filmeket csináli! Ez illik hozzám, főleg ha olyasmit csinálhatok mint az Őrzők, ahol tényleg szeretem azt amiről csinálom a filmet. Nem szívesen dolgoznék olyasmin ami nem hoz lázba, de szerencsémre imádom az olyan dolgokat amik nagyot szólnak. Ráadásul szeretem őket valami meredekebbel össze mixelni. Eléggé szerencsés vagyok... A Supert 3 millióból készítettük és 24 napon keresztül forgattunk. Annak a 3 milliónak pedig a nagy része olyan dolgokra ment el ami nem látszik a képernyőn. Ha sikerül megegyezned a szakszervezetekkel, meg minden egyébbel, akkor költöd el gyakorlatilag a film alap költségét. És ez nem volt egyszerű, fájdalmas tapasztalat volt, főleg, ha úgy dolgozol, mint én. Nem az a fajta fickó vagyok aki csak odaáll és megkeresi a megfelelő pillanatot. Én mindent előre eltervezek. És örülök is ennek, mert részben ezért lehettem az Őrzők rendezője, de tényleg elég húzós volt.

Miközben a költségvetési korlátokról beszélt, azt is elárulta, hogy ebből adódóan néha úgy kell gondolkodnia ahogyan máskor sosem tenné:

“Ez csupán csalások sorozata. És az Őrzőkkel is valami ilyesmi volt a helyzet. Tisztában voltam vele, hogy vannak dolgok amiket kénytelen vagyok a Marvel módon csinálni, de ahol csak tudtam igyekeztem megkerülni azokat, hogy a saját ötleteimet is bele vigyem a filmbe, és azt hiszem éppen ezért éreztem magam olyan jól a készítése közben. Szóval mindig akadnak olyan dolgok amik lekorlátoznak, legyen szó a költségvetésről, vagy bármi másról. És még az Őrzők esetében is sikerült néhány költségvetési korlátba ütközni.”


Gunn végül azt is elárulta, hogy a kisképrenyőn is szívesen kipróbálná magát:

“Azt hiszem, ha ismét kisebb költségvetéssel kellene dolgoznom azt egy másik médiumon keresztül tenném. Akkor jobban érdekelne valamilyen televíziós projekt, valami olyasmi amit eddig még nem csináltam... De túl sok mindenhez vagyok elkötelezve, szóval nem hiszem, hogy felügyelni tudnék egy egész sorozatot, de az az ötlet, hogy elindítsak egyet, vagy csak egy rövidebb, 6-12 részeset dobjak össze, nagyon érdekelne... A True Detective remek példa arra, hogy egy rendező, egy történettel igen is működik.”

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.