Hirdetés

James Gunn elárulta, hogy mit gondol a spoilerekről

|

A rendező megmondta a tutit a fordulatok ellövéséről.

Hirdetés

A mai modern világban, ahol már szinte minden a technika körül forog, és az interneten keresztül a hírek gyakorlatilag pillanatok alatt képesek elterjedni a közösségi oldalakon, rettentően nehéz lett nem belefutni az olyan információkba egy-egy film vagy sorozat kapcsán, melyek lelövik számunkra az adott alkotás nagy csavarjait, haláleseteit, még a megtekintésük előtt.

Hirdetés

Ennek apropóján osztott meg nemrég egy bejegyzést A galaxis őrzői filmek rendezője, James Gunn, aki úgy gondolja: egy film nem tekinthető jó alkotásnak, ha azt el lehet rontani spoilerekkel a néző számára.

Ha egy filmet képesek elrontani a spoilerek, akkor az nem egy jó film. Természetesen én is ellene vagyok annak, hogy előre lelövünk fordulatokat másoknak, de több tanulmány is bizonyította, hogy egy alkotás csavarjainak ismerete egyáltalán nem, vagy csak alig befolyásolja a film élvezhetőségét (sőt, még emelhet is azon, ha egy tényleg jól elkészített filmről beszélünk).

Ti mit gondoltok minderről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.