Hirdetés

James Gunn színt vallott kedvenc filmes képregényadaptációiról

|

A rendező nemrég a Twitteren kezdeményezett egy kérdezz-feleleket, egy rajongó pedig a kedvenc képregényfilmjeire volt kíváncsi.

Hirdetés

James Gunn immáron mind a Marvel, mind a DC filmes világának egyik oszlopos tagja, úgyhogy már csak ezen munkák révén is nagy rálátása van a direktornak a képregényadaptációk ingoványos területére. Azt azonban idáig nem árulta el senkinek, hogy mégis mik a kedvenc képregényen alapuló filmes alkotásai - szerencsére, amikor Gunn a Twitterén egy top 3-as kérdéssorozatra adta a fejét, egyik rajongója nem riadt vissza eme igen fontos kérdés feltételétől.

Hirdetés

Gunn pedig egy olyan listát adott, amivel szerintem sokunk kiegyezne: Pókember: Irány a Pókverzum, Deadpool, valamint Vasember. Persze a DC-rajongók kicsit húzhatják a szájukat, hiszen Batmanék univerzuma nem képviseli magát a listában, de nem lehet belekötni a választásokba, mivel mindegyik film a maga nemében teljesen innovatív volt. Az Irány a Pókverzumnál végre összeállt a sikerrecept a Sonynak, a Deadpool a negyedik fal lebontásában jeleskedett, a Vasember pedig egy mai napig meghatározó filmes trendet alapozott meg.

Nektek mely három képregényfilmből állna a top 3-as listátok?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.