Hirdetés

James Mangold beszélt a Farkas stáblistás jelenetéről

|

Mint azt tudjuk a Farkas végén van egy stáblistás jelenet amely az X-Men: Az eljövendő múlt napjaira utal. Most erről beszélt a film rendezője, James Mangold.

Hirdetés

A stáblistás jelenet összekapcsolja a Farkast az X-Men: Az eljövendő múlt napjaival. Logan (Hugh Jackman) X-Professzorral (Patrick Stewart) és Magnetoval (Ian McKellen) találkozik a reptéren. Mangold ezt mondta a jelenetről:

"Már befejeztem a filmet, mikor Az eljövendő múlt napjait elkezdték forgatni, néhány hónapja elkezdünk azon gondolkozni, hogy mit csináljunk, tegyünk-e bele valamit a végére. Erről Simon Kinberggel (producer) és Bryan Singerrel beszéltem, hogy tehetnénk-e bele valamit ami összekapcsolja őket. Az egyetlen kikötésem tényleg csak annyi volt, hogy ne legyen túl szájbarágós. Sokszor úgy éreztem, hogy ezek a bónusz dolgok nevetségessé teszik a filmet, és ilyet nem akartam. Úgy gondoltam, hogy sokkal érdekesebb lenne olyat csinálni ami egy kicsit előrevetít, olyat ami tényleg mond valamit, ígér valamit és ad még egy kis történet darabot az embereknek. Az egész jelenet aköré épült, hogy felfedjük Patrickot, és egy olyan beállítást csináltam, ahol valaki integet a lefagyott emberek között a reptéren és az a valaki ott Patrick Stewart egy elektromos székben és ez nem volt egy egyszerű feladat. Keresztül szlalomozik az emberek között és hát, nagyon ütősen csinálja." 

A rendező azt is elárulta, hogy örül, hogy Bryan Singernek kell elmagyaráznia, hogyan él ismét X-Professzor.

"Igen, ez az ő dolga és tudom, hogy kiötlötte már, szóval ráhagyom ezt a magyarázatot."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.