Hirdetés

James Newton Howard is Budapesten koncertezik

|

Újabb legendás hollywoodi komponista ad koncertet műveiből fővárosunkban.

Hirdetés

Hans Zimmer úgy fest meghozta a kedvet a turnézáshoz zeneszerzőtársai körében, ugyanis jövő ősszel a Batman: Kezdődik!-en és A Sötét Lovagon is vele együtt kollaboráló, James Newton Howard is ellátogat hazánkba.

Hirdetés

A többek között Grammy- és Emmy-díjjal, valamint számtalan Oscar-jelöléssel rendelkező komponista hosszú évtizedek óta az álomgyár egyik meghatározó alakja. Olyan sikerfilmek aláfestései fűződnek a nevéhez, mint a Micsoda nő!, A szökevény, A hatodik érzék, A falu, a 2005-ös King Kong, a Legenda vagyok, a Véres gyémánt, Az éhezők viadala széria, jelenleg pedig a Harry Potter spin-off, a Legendás állatok és megfigyelésük zenéjén végzi az utolsó simításokat. (Alább egy-egy rövidke részlet is meghallgatható belőle.) Az éhezők viadalához alkotott The Hanging Tree című dala a Billboard 100-as listáján például a második helyezést érte el.

A komponista 20 állomásos turnéja 2017. november 3.-án veszi kezdetét Londonban, a Royal Albert Hallban, hazánkba pedig az elsők között látogat el, ugyanis november 5.-én, este 19:30-kor már nálunk lép fel a Papp László Sportarénában. Több, mint 100 zenész fogja megszólaltatni a komponista leghíresebb dallamait, amihez lightshow és izgalmas filmrészletek is dukálnak majd. Amint megindul a jegyrendelés, azonnal értesítünk róla titeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.