Hirdetés

Jamie Foxx a Jokerhez hasonlította a Spawn rebootot

|

Bízzunk benne, hogy tényleg megvalósul az új Spawn film.

Hirdetés

Már egy jó ideje fejlesztési fázisban van Todd McFarlane kultikus karakterének, a Spawnnak a filmes rebootja, mégis fájdalmasan keveset tudunk az ígéretes projektről. Pedig papíron Jamie Foxx és Jeremy Renner is a projekt részesei, bár ezzel azért megvárnánk még a hivatalos casting hírt és a forgatás kezdetét. Mindenesetre a film állítólag továbbra is készül, és most új híreket kaptunk felőle.

Hirdetés

Nemrég a főszereplőt alakító Jamie Foxx vette a fáradtságot, és friss infókkal állt elő a filmmel kapcsolatban. A Comicbook.com-nak elárulta, hogy a film különleges és egyedi lesz, miközben összehasonlította egy másik képregényhős eredeti feldolgozásával, a Jokerrel.

Annyit elmondhatok: folyamatosan beszélek Toddal, és az a helyzet, hogy valami egészen különlegeset akarunk alkotni. Érzésre majdnem olyan, mint az eredeti, de közben teljesen más. Nagyon király. És nem nagy költségvetésű. Ezt pedig szeretem benne. Olyan, mint amikor megcsinálták a Jokert. A Jokert, igen, az ugyanolyan, mint amit mi csinálunk a Spawnnal most.

Titeket érdekel a film vagy már letettetek róla?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.