Hirdetés

Januárban kezdik el forgatni A holló remake-et Jason Momoával

|

A kicsit sem zökkenőmentesen alakuló remake sorsa úgy tűnik, hogy egyenesbe jön. Bejelentették a forgatás kezdetét.

Hirdetés

A holló remake-ről nagyon elvétve lehetett csak híreket hallani eddig, pedig már vagy 6 éve hever a tervezőasztalon ilyen-olyan formában. Most végre bejelentették a forgatás kezdetének dátumát, ami 2017 januárjára esik. A bemutatás időpontja azonban még várat magára.

Hirdetés

Sok rendező és főszereplőjelölt próbálta már megközelíteni a projektet, de végül Corin Hardy maradt a rendezői székben, Eric Draven szerepére meg Jason Momoát szerezték meg (azok után, hogy Bradley Cooper, Luke Evans és Jack Huston is visszaadta a szerepet). A sok változásban szerepet játszott az is, hogy a stúdió idő közben csődbe ment, és emiatt kiszámíthatatlanná vált a forgatás lehetősége. Végül annyira sikerült stabilizálni az ügyet, hogy a rendező és a főhős biztos pontnak néz ki, valamint a két forgatókönyvíró is: Alex Tse (Watchmen) és Jesse Wigutow (Tron 3). A mellékszereplők kilétéről sem tudni még semmit.

Ki várja már A holló remake-et, és ki az, aki nem repdes az örömtől a hír hallatán?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.