Hirdetés

Januárban veszi kezdetét a Zombieland 2 forgatása

|

Igazi sztárcsapata áll újra össze, hogy elkalandozzanak a zombikkal telített Egyesült Államok helyszínein.

Hirdetés

Ruben Fleischer alig állt fel a hamarosan debütáló Venom rendezői székéből, már huppan is bele egy másikba, hogy elkészítse 2009 zombifilmjének, az azóta is igen nagy népszerűségnek örvendő Zombieland folytatását. 2013-ban egyazon címmel sorozatot is akartak készíteni a film koncepciója alapján, de a pilotepizód után mégsem rendeltek belőle több részt.

Hirdetés

Ruben Fleischer a Fandango magazinnak megemlítette, hogy 2019 januárjában kezdenek el dolgozni a Zombieland második részén, és már nagyon izgatott:

Tényleg megkezdődik a Zombieland 2 forgatása. Eddig helyszíneket néztem és forgatókönyvet írtam, tettem a tőlem telhetőt, és egy igazi álom válik most valóra, hogy új együtt dolgozhatok a srácokkal. Nagyon izgalmas volt agyalni az új filmen és megismétlem magam, egy álom válik valóra, hogy újra együtt dolgozhatok Emmával, Jesse-vel, Woody-val and Abigail-lel. A film elkészítésének egy nagyon korai fázisában vagyunk, de van egy elképesztő forgatókönyvünk, és januárban elkezdjük a forgatást Georgia-ban.

Ti várjátok már a Zombieland folytatását? Az eddigi információk szerint 2019. október 11-én lesz a premier.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.