Hirdetés

Eldőlt, hogy milyen korhatárbesorolást kap a Venom

|

Illetve kiderült a film hossza és kaptunk egy új TV Spotot is Eminem új dalával.

Hirdetés

Jó ideig ment a ködösítés azzal kapcsolatban, hogy a Venom egy kimondottan durva, felnőtteknek szóló darab lesz, vagy inkább egy visszafogottabb bemutatkozás, amely lehetővé teszi azt, hogy a jövőben a karakter története találkozzon a barátságos és közkedvelt, valamint családbarát Pókemberével. Még a rendező, Ruben Fleischer (Gengszterosztag, Zombieland) is mismásolt vele kapcsolatban, amikor kérdezték róla, most viszont kiderült az igazság. 

Hirdetés

Először az AMC Theaters oldalán, majd a hivatalos honlapon is felbukkant az, amitől sok rajongó félt: a Venom PG-13-as besorolást kap, azaz 13 éven felüliek tekinthetik meg, így pedig aki komoly belezésekre és patakokban folyó vérre számított, az csalódni fog. Persze ez még nem jelenti azt, hogy temetni kell a filmet, hiszen gondoljunk csak arra, hogy A sötét lovag is ebbe a kategóriába esett, mégsem volt gyerekfilm, de bizonyára sokan jobban örültek volna, ha a Venom egy ligában játszhat a Deadpoollal és a Logannel. Nyilván azért is volt szükség a PG-13-ra, hogy később összeboronálhassák a karaktert és Pókembert, ezt szem előtt tartva pedig kicsit talán megengedőbbek lehetünk. 

A játékidő egyébként 1 óra 52 perc lesz, szóval legalább a hosszával nem spóroltak. Október 4-én kiderül, hogy mindez mire lesz elég. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.