Hirdetés

Jared Leto megerősítette a Morbius filmet

|

Most elillant minden kételyünk affelől, hogy Leto valóban dolgozik-e egy Marveles képregényfilmen.

Hirdetés

Derült égből villamcsapásként érkezett a híre annak, hogy Jared Leto keltheti életre Morbiust, a vámpírt a Sony sajátos Marvel univerzumában. A bejelentés azért is volt meglepő, mert a színész már részese egy képregényes univerzumnak, ráadásul nem rég hallhattunk is az önnáló Joker filmjéről.

Hirdetés

Morbius megformálása azonban mégsem kacsa. A megerősítést Leto egyszerűen intézte el. Instagramjára posztolta ki az egyik Morbius képregény borítóját, leírásként csupán egy fekete szívet hagyva.

🖤

JARED LETO (@jaredleto) által megosztott bejegyzés,

Könnyen lehet, hogy a megosztott kép nem csupán megerősíti Leto jelenlétét, hanem a film történetével kapcsolatban is ad egy tippet. A borító a 2012-es Marvel NOW! sorozat Morbius: The Living Vampire című darabjához tartozik. Ebben a képregényben a börtönből megszökő Morbius Brownsville bűnnel áztatott utcáin keresi a megváltást.

Tekintve, hogy a film antihősként készül beállítani a karaktert, teljesen elképzelhető, hogy ennek a képregénynek a nyomán indulnak el a készítők. A Morbius filmet Daniel Espinosa fogja rendezni Burk Sharpless és Matt Sazama forgatókönyve alapján. Bemutatódátum egyelőre még nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.