Hirdetés

Saját filmet kaphat Jared Leto Jokere?

|

A pletykák szerint a DC kibővített univerzumán kívül eső Joker film mellett készül egy azon belül is, amely bővebben is bemutatja a Suicide Squadban megismert karaktert.

Hirdetés

Az Aquaman, a Wonder Woman 2 és a Shazam! kapcsán meglehetősen tisztának tűnik a Warner Bros. víziója, azonban a többi projekttel kapcsolatban egyelőre tanácstalanok vagyunk (például Matt Reeves Batmanjét vagy az önálló Flash filmet illetően). Ebbe a kategóriába tartoznak a kiadó Jokert érintő tervei is, hiszen jelenlegi ismereteink szerint készül egy a filmes univerzumuktól elkülönülő eredetfilm Todd Phillips rendezésében és Martin Scorsese felügyeletével, valamint jön egy azon belül is, a Harley Quinn and Joker, amelyben Jared Leto és Margot Robbie kettősét láthatnánk (utóbbi karaktere ráadásul saját mellékszálat is kap). 

Hirdetés

Ezt a kissé bonyolult helyzetet fokozza tovább a Variety legújabb jelentése, miszerint Jared Leto Jokere megkaphatja a saját spin-offját, aminek az a célja, hogy többet meséljen a Suicide Squadban látott gonoszról, valamint megágyazhat más filmeknek is a DC kibővített univerzumon belül. 

A híresztelés szerint Leto nem csupán főszereplője, de executive producere is a projektnek és éppen írót keresnek a Bűn Bohóc Hercegének magánszámához. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Suicide Squad 2 előtt vagy után kezdik-e el forgatni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.