Hirdetés

Jared Leto még nem látta a Suicide Squadot

|

A Jokert alakító színész nem is kívánja megnézni az Öngyilkos osztagot.

Hirdetés

A vegyes fogadtatása ellenére a Warner Bros. Suicide Squadja 745 millió dollárt keresett a mozipénztáraknak, ami most hirtelen engem is meglepett kicsit. Ennek ellenére Jared Leto, aki Jokert formálta meg a filmben még egyszer sem nézte meg David Ayer alkotását.

Hirdetés

Azok, akiknek valami gondjuk volt az Öngyilkos osztaggal gyakran érveltek azzal, hogy azért nem tetszett nekik a film, mert túl kevés Jokert kaptak belőle, vagy éppen nem voltak megelégedve Leto alakításával. A színész azonban nem a negatív kritikák miatt maradt távol a filmtől. Egész egyszerűen nem szereti saját magát látni a vásznon és éppen ezért nem látta a Suicide Squadot, sőt még a Mielőtt meghaltamot sem, amiben Oscar-díjas alakítást nyújtott.

"Az a véleményem, hogy túlságosan öntudatossá tesz az, ha megnézed a saját filmejidet. Lehet, hogy tetszik, amit látsz és akkor hajlamos leszel megismételni ugyan azt, vagy éppenséggel nem tetszik és ezzel a tudattal ártasz magadnak. Nem tudom, hogy nyerek-e ezzel bármit is, de a forgatókönyveket elolvasom, szóval úgyis tudom, hogy mi fog történni."

Persze azért vannak olyan filmek, amelyekkel kivételt tesz a színész. Leto elárulta, hogy a Rekviem egy álomértet már látta és a most mozikba kerülő Szárnyas fejvadász 2049-et is meg szeretné nézni. Ami az ő és DC-s karaktere jövőjét illeti, Leto továbbra is készen áll a Suicide Squad folytatására és a Harley Quinn spin-offra. A napokban az is kiderült, hogy a nemrégiben elhunyt Hugh Hefner szerepére is bejelentkezett már a színész, szóval biztosan nem fog unatkozni az elkövetkező években.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.