Hirdetés

Már meg is találták Hugh Hefner megformálóját

|

A színész konkrétan maga jelentkezett ezért a szerepért Brett Ratner rendezőnél.

Hirdetés

Az álomgyár nem vacillált sokat. Csupán pár nap telt még el azóta, hogy örök búcsút vettünk a Playboy atyjától, már meg is találták a megfelelő személyt a megformálására. A hírek szerint a 45 éves Jared Leto alakítja majd a híres sajtómágnást Brett Ratner filmjében. 

Hirdetés

Brett Ratner szerint színésze nagyon hamar lecsapott a hálás szerepre:

Jared egy régi barátom. Amikor megtudta, hogy az én kezemben van Hef története, felhívott azzal, hogy "Én akarom játszani. Meg akarom érteni." És én hiszek is abban, hogy Jared meg tudja csinálni. Ő a mai kor egyik nagyszerű színésze.

Hugh Hefner már régóta izgatja Hollywoodot. Egészen pontosan 10 éve gondolkodnak a biopic elkészítésén, melynek jogait már ekkor Ratner birtokolta, de eredetileg nem Letora, hanem Robert Downey Jr.-ra akarták ráosztani a szerepet. Ez a terv aztán olyannyira szertefoszlott, hogy Ratner kezéből kivették a jogokat, és áttették Jerry Weintraubéba, aki David Dobkint ültette a rendezői székbe. Weintraub halála után minden visszaszállt Ratnerre, és Hefner eltávozásával valószínűleg közelebb is kerültünk a megvalósításhoz, mint eddig bármikor.

Eddigi tudomásunk szerint Hefner életét 1953-tól fogják bemutatni, és végigmennek majd az úriember karrierjének minden fontosabb állomásán, beleértve birodalmának kialakítását, és persze kapcsolatait a címlapnyuszikkal. 

Ki szeretné Letot látni Hefner szerencsés bőrében?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.