Hirdetés

Jason Momoa a DC-s szerepéről

|

Most, hogy hivatalosan is bejelentették, hogy Momoa lesz Aquaman megformálója, a színész végre nyíltan beszélhetett a szerepről.

Hirdetés

"Felkértek a szerepre és meghallgatásokra kellett mennem, meg hasonlók, de közben mindezt titokban is kellett tartanom" -mesélte Momoa. "Próbáltam tiszteletben tartani a Warner Bros.-t és mindenki más kérését is. De most már nagyon örülök, hogy nem kell tovább titkolóznom, mert nem vagyok benne túl jó."

Momoa-t legelőször a Batman v Supermanben fogjuk látni a szerepében, majd pedig az Igazság Ligája filmben. A színész állítása szerint azonban az ezeket követő önálló filmről ő sem tud még túl sokat.

"Nem tudom ki fogja rendezni. Nagyjából pont annyit tudok az egészről, mint ti srácok. Annyi biztos, hogy előbb az Igazság Ligája fog jönni. Erre fogunk fókuszálni igazán. Egyébként még azt sem tudom, hogy a filmem az Igazság Ligája eseményei előtt vagy után fog játszódni. Valószínűleg a karakter eredetét ismerjük meg, azt hogy honnan jött... Szóval az a lényeg, hogy mindenek előtt az Igazság Ligáján van a hangsúly.."

A színész a polenéziai származásáról is beszélt, és arról, hogy ez hogyan befolyásolja a szerepét.

"Lovagoltam már delfineken ezelőtt, szóval az sima ügy lesz. Ezen kívül tenger biológiai iskolába jártam, de a legkirályabb dolog mégis az, hogy nekünk polenéziaiaknak az isteneink Kahoali és Maui, mind a ketten víz istenek, szóval nagyszerű érzés és megtiszteltetés egy ilyen tengeri karaktert alakítani. Ráadásul nincs túl sok barna bőrű szuperhős, úgyhogy alig várom, hogy a polenéziaiakat képviselhessem, az őslakosokat... A családom tagjai a világ legnagyobb vizi emberei közé tartoznak. Én magam nem, de együtt fogok velük gyakorolni. És tényleg egy megtiszteltés polenéziainak lenni. A víz pedig a legfontosabb dolog a világon, ezt mindannyian tudjuk. Nagyszerű, hogy a DC univerzum része lehetek. Nagyon várom már, hogy a Warner Bros.-al dolgozhassak, és remélem, hogy mindenkinek tetszeni fog. Zack Snyder pedig egy zseni, úgyhogy nagyon izgatottan várom a közös munkát."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.