Hirdetés

Hivatalos: Jason Momoa rosszfiút játszik a Halálos iramban 10-ben

|

A színész maga erősítette meg a korábbi pletykákat.

Hirdetés

Nem olyan régen adtunk hírt róla, hogy Jason Momoa lesz a sztárvendég Vin Diesel család-sagájának hattyúdalában, a Halálos iramban 10-ben. Már akkor is minden jel arra mutatott, hogy Momoa az aktuális rosszfiú lesz, azonban idáig ezt nem erősítették meg hivatalos úton. Az Entertainment Tonightnak adott interjújában azonban a színész maga árulta el, hogy igaznak bizonyultak a korábbi találgatások a szerepét illetően.

Hirdetés

Így hangzott a nyilatkozat:

"Benne leszek a Halálos iramban 10-ben, ami remek szórakozás lesz. Már csak azért is, mert én leszek a rossz arc, amit már jó ideje nem játszottam. De most én lehetek a rosszfiú. Egy igazán hivalkodó, hencegő rosszfiú!"

Momoa tehát nem köntörfalazott sokat, és legalább egy kis részletet is elárult a karakteréről. A színész abban sem tévedett, hogy tényleg jó ideje nem láttuk őt gonoszként funkcionálni egy filmben: 2012-ben a Fejlövésben Sylvester Stallone ellenében dolgozott, a 2017-es Volt egyszer egy Venice-ben pedig Bruce Willis ellenlábasaként láthattuk. Mondani sem kell, egyik film sem váltotta meg a világot. Bízzunk benne, hogy legalább Vin Diesel családja számára sok kellemetlen percet fog okozni, ami a nézőknek viszont kiváló szórakozást fog nyújtani.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.