Hirdetés

Játékadaptációk összesítése: ki dirigálja, mikor érkezik?

|

A producerek és rendezők, valamint a stúdiók hatalmas bizniszt látnak a videojáték iparban is, hiszen egy-egy jobban sikerült, fantáziadúsabb alkotást minden lelkiismeret furdalás nélkül ültethetnek át vászonra.

Hirdetés

- Uncharted: Drakes Fortune: Mark Wahlberg a főszereplő, David O. Russel rendezi, feltűnik benne Robert De Niro és Joe Pesci. A forgatás 2011 nyarán kezdődik, megjelenés: 2013.

- Silent Hill 2: Michael J. Bassett rendezi, 3D-ben érkezik, Roger Avary jegyzi a forgatókönyvet, 2011-re várható.

- Dead Space: D.J. Caruso dirigálja, bizonytalan dátumma, elméletben 2013 a cél. 

- Bloodrayne 3: szerencsétlenségünkre Uwe Boll hozza össze, amerikában már megjelent, hozzánk remélhetőleg el sem ér...

- Resident Evil: Damnation: a Bioterrorhoz hasonlóan animációs változatú lesz. Premier: 2012.

- Halo: 2014-re szól a premier, a kiadást a DreamWorsk vállalta el.

- Just Cause: Michael Ross írja a forgatókönyvet, 2012-re van betervezve. Rendezőről nincs infónk.

- Kane & Lynch: Bruce Willis és Jamie Foxx alakítja a két főszereplőt, a tervezett direktor F. Gary Gray, a forgatókönyvet a Hitman 2 írója, Kyle Ward jegyzi. A forgatás 2011 elején kezdődik, premier elvileg jövőre.

- Bioshock: Juan Carlos Fresnadillo van megjelölve rendezőként, 2013-as dátumot kapunk, és Ken Levine mint író van jelen.

- Metal Gear Solid:2012-re van datálva, Hideo Kojima és David Hayter mint rendező van feltüntetve.

- Half-Life: Gabe Nevell mindenféle külső segítség nélkül maguk rendezésében képzelné el, a Meet the Spy rövidfilmekhez hasonlóan. Forgatási és premier dátum nincs.

- Red Dead Redemption: Brad Pitt-et emlegetik a főszereplő bőrére, más adat nincs.

- Warhammer 40.000: Ultramarines: animációs filmnek szánják, dátum nélkül, kizárólag DVD-re érkezik.

- Angry Birds: nagyon úgy tűnik, hogy animációs filmet kapunk az iPhone játékból, sőt, talán 3D-s lesz. Dátummal nem szolgálhatunk.

- Mafia Wars: facebook játékból érkezik a film, a Radar Pictures szerezte meg a jogokat, jelenleg írókat és rendezőt keresnek hozzá.

- Mortal Kombat 3: a film jogai a Marvelnél vanak, dátum nem ismert, de Jax, Johnny Cage, Baraka és Sonya Blade biztosan feltűnik benne.

- Tomb Raider: a Warner készíti el, Angelina Jolie nélkül, Kim Kardashian-t emlegetik, mint Lara Croft. A harmadik film egy eredettörténet lenne.

- Mass Effect: a Legendary Pictures berkein belül készülne el, az exluzív producerek a BioWare társalapítói, Ray Muzyka és Greg Zeschuk lesznek, valamint Casey Hudson. Shepard karakterére Matthew Fox-ot tervezik. A tervezett premier 2012, erős csúszás esélyes.

- Hitman 2: a Fox adja ki, Timothy Olyphant továbbra is a 47-es ügynököt alakítja, Daniel Banmayor rendezi a második részt. A forgatókönyvet Klye Ward jegyzi. Tervezett premier: 2012.

- Heavy Rain: a Unique Features közel áll ahhoz, hogy megnyerje magának a projekt megfilmesítési jogát. Egyebet nem tudni róla.

- RollerCoaster Tycoon: Harald Zwart lehet a rendező, 3D-ben várható, más nem világos róla.

- World of Warcraft: a film sínen van, a Legendary Pictures és Sam Raimi rendező úr dolgoznak rajta. Várható premier: 2013.

- StarCraft: a Blizzard legutóbb James Cameron-ra gondolt a rendezői székben, azóta nem tudni róla semmit.

- Prince of Persia 2-3: jelenleg csak annyit tudni, hogy állítólag Jake Gyllenhaal és Gemma Arterton trilógiára írt alá...

 

Legközelebb igény szerint a könyvadapáticókkal jelentkezem hasonló megvalósításban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.