Hirdetés

Játékhű marad a Ghost of Tsushima filmadaptációja

|

Chad Stahelski rendező a napokban megerősítette, hogy a Sucker Punch játékfejlesztő céggel még mindig a szkriptet hegesztik.

Hirdetés

Amikor márciusban berobbant a hír, miszerint a John Wick-franchise rendezője, Chad Stahelski fogja adaptálni a PlayStation szamurájos sikerjátékát, a Ghost of Tsushimát, velünk együtt valószínűleg sokan bólogathattak elismerően és reménykedve. A projektről azonban azóta sem került ki újabb információ, egészen az elmúlt napokig, amikor Stahelski az IGN-nek elárulta, hányadán is áll a dolog. 

Hirdetés

A következők derültek ki a projektről: 

"Mi csak egyszerűen jól akarjuk ezt csinálni. Tudjátok, hogy milyen könnyen félrecsúsznak a játékadaptációk. Ezért most nem is sietjük el a dolgot, hogy valami jót hozhassunk össze. Nagyon közeli kapcsolatban állunk a játékfejlesztőkkel, hogy mindenképp átemeljük a filmbe azokat a dolgokat, melyek a játékot nagyszerűvé tették. A játék szerelmeseit bizonyára boldoggá tenné, ha láthatnák a mostani munkánkat."

Úgy tűnik, valóban nem volt véletlen, amikor márciusban nem kaptunk hozzávetőleges premierdátumot eme projekthez, hiszen az alkotók szeretnék elkerülni a határidők miatti kapkodást. Egyelőre ígéretes Stahelski állapotjelentése, és amennyiben valóban jól sül el ez a mostani kollaboráció, talán a jövőbeli más adaptációknál is szorosabb kapcsolatok születnek az eredeti játékfejlesztők, illetve a feldolgozást vezénylő filmkészítők között.

Ti örültök, hogy nem kapkodják el a Ghost of Tsushima-filmet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.