Hirdetés

Most bárki szerepet kaphat a Jay és Néma Bob rebootban

|

Ilyen lehetőség csak egyszer akad az életben.

Hirdetés

Kevin Smith és csapata már gőzerővel dolgozik Jay és Néma Bob legújabb kalandján, ahol a páratlan páros ismét nem mindennapi kalandokba keveredik majd, hiszen Hollywood egy rebootot akar készíteni, a róluk mintázott képregény alapjain nyugvó filmből. A régóta tervezett Jay és Néma Bob reboot forgatása eredetileg már tavaly megkezdődött volna, azonban Kevin Smith szívrohama kissé felülírta az eredeti terveket.

Hirdetés

Szerencsére Smith azóta ismét kicsattanó formában van, így a film forgatási munkálatai néhány héten belül meg is kezdődnek New Orleansban, amely kapcsán az író/rendező nemrég egy hatalmas kéréssel fordult a rajongók felé. Smith stábjának ugyanis rengeteg Jay és Néma Bob cosplayerre van szüksége a film egyik jelenetéhez, amely kapcsán Smith nyílt castingot hírdetett, így most bárkinek megvan az esélye arra, hogy Smith-szel és bandájával lóghasson. A soha vissza nem térő lehetőséggel kapcsolatban Smith úgy fogalmazott, hogy szeretné, ha a rajongók szabadjára engednék a fantáziájukat.

Van egy Comic-Conos jelenetünk, ahol rengeteg Jay és Néma Bob jelmezben lévő extrára lenne szükségünk. Szóval szeretnélek meginvitálni titeket a forgatásra, hogy ti lehessetek azok a Jay és Néma Bob rajongók, akik végül felbukkanhatnak majd a moziban. A jelentkezőket illetően semmilyen megkötésünk nincsen, lehettek kicsik vagy nagyok, fiatalok vagy idősek, mindenkit szeretettel várunk. Legyetek akár a klasszikus Jay és Néma Bob kosztümben, vagy Bunkóman és Gyökér köpenyeiben, vagy hajazzatok Rick és Mortyra, mindegyiket örömmel fogadjuk. Azonban minél őrültebb ötlettel álltok elő annál jobb, hiszen mondanom sem kell, hogy az eredeti ötletek előnnyel indulnak a casting során.

Mint az a felhívásból kiderül, az egyetlen kikötés mindössze annyi, hogy a jelmezeknek a valódi cosplayekhez hasonlóan házilag elkészített daraboknak kell lenniük, tehát a jelentkezőknek némileg meg kell dolgozniuk azért,  hogy mégha csak néhány másodpercre is, de felbukkanhassanak a két kokókalmár oldalán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.