Hirdetés

Már készítik elő a Jay és Néma Bob Rebootot

|

Kevin Smith egészségügyi gondjai elhárultak, így már dolgozik azon, hogy Jay és Néma Bob ismét viccet csinálhasson Hollywoodból.

Hirdetés

A tavalyi Comic-Conon még azt ecsetelte Kevin Smith nagy lelkesen, hogy terveik szerint 2018 novemberében kezdik el forgatni a Jay és Néma Bob Rebootot, amely a címével ellentétben nem egy klasszikus értelemben vett reboot lesz, hanem a hollywoodi újrázási divatnak állít görbe tükröt a két kokókalmár következő kalandjával (a sztori szerint a Bunkóman és Gyökért rebootolni akarják, ezért Jay és Néma Bob újra átszelik az országot, hogy megakadályozzák ezt). Csakhogy időközben Smith szívrohamot kapott, így értelemszerűen először az egészségére kellett koncentrálnia, mielőtt bármi máshoz hozzákezdhetett volna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy Smith sikeresen felgyógyult, ugyanis a minap megosztott Twitteren egy képet, amin a sokat fogyott rendező és Jason Mewes (Jay) felesége, a projekten producerként dolgozó Jordan Monsanto néz vissza ránk. A szöveg szerint a trió 2019 első napját is a Jay és Néma Bob Reboot elő-előkészítésével töltötték, a kép pedig azért készült, hogy bizonyítsa, ők az egyetlenek Hollywoodban, akik még az ünnepek alatt is dolgoztak. 

Türelmetlenül várjuk a forgatás kezdetét, amelyen valószínűleg sok ismert arc megfordul majd, ugyanis Smith korábbi szavai alapján az előző részhez hasonlóan újfent igazi cameo-áradatra számíthatunk majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.