Hirdetés

A Shop-Stop egyik ikonikus arca is visszatér a Jay és Néma Bob rebootban

|

Az ismert karakter felbukkanása mellett egy újabb werkfilmet is kaptunk a rendezőtől.

Hirdetés

Kevin Smith nem pihen. Az éppen készülő Jay és Néma Bob reboot írója és rendezője folyamatosan posztol és értesít minket a film éppen aktuális helyzetéről. Az egyik ilyen Instagramjára kirakott képből derült ki az is, hogy a szerző legelső mozijának, ami beindította a mai napig példaértékű karrierjét, vagyis az 1994-es Shop-Stopnak (Clerks) a főszereplője, a Brian O'Halloran által alakított Dante Hicks is visszatér a készülő filmben. Egészen pontosan még nem tudjuk, hogy kisebb, vagy nagyobb szerepet szán-e neki Smith, erről még nem nyilatkozott egyikőjük sem, de egyik verzió sem áll távol a rendezőtől. Mellette egyébként szerepet kap még Jason Lee karaktere, Brodie Bruce is, akit a Shop-Showban és a Jay és Néma Bob visszavágban láthattunk.

 

Hirdetés

A YouTube-ra feltöltött közel három és félperces werkfilmben pedig azt mutatta be Jason Mewes-zel, vagyis Jay-jel egyetemben, hogy milyen új, de egyben már megismert helyszínen fog játszódni a teljes film. Ez nem más lesz, mint a Smith ezer meg egy alkotásában már feltűnt Mooby gyorsétterem - először a 1999-es Dogmában láthattuk, majd a két évvel későbbi Jay és Néma Bob visszavágban, végül a Clerks 2 teljes egésze is ott játszódott. Smith elmondása szerint ez egy másfajta étterem lesz, mert az alapoktól kezdve építettek fel egy új Moobyt, de a hasonlóság majd észrevehető lesz. Ezen kívül egy a készítőkkel való találkozóba, meetingbe is bepillanthatunk, ahol már látszik, hogy elég őrült a bagázs, szóval nem kell majd a kész filmet se félteni a polgárpukkasztó, kicsit sem PC poénoktól.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

We’re not even supposed to be here today! It was 26 years ago that @briancohalloran and I first gathered at the Quick Stop to start a cinematic journey of a lifetime - a journey that continues in @jayandsilentbob Reboot! With shooting Dante today and Brodie on Day 1, Reboot has thus far played out like my own personal version of the last 10 minutes of Tim Burton’s BIG FISH, as all my old friends and the people who made me what I am today return to say g’bye! Then we reboot that g’bye into a big fat hello! Welcome back to the View Askewniverse, my friends! It’s like the @marvelstudios cinematic universe - just with waaaaaaaay less money. #KevinSmith #jayandsilentbobreboot #brianohalloran #movie #clerks #dante #quickstop #quickstopconvenientstore

Kevin Smith (@thatkevinsmith) által megosztott bejegyzés,

Ti várjátok már a Jay és Néma Bob rebootot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.