Hirdetés

Jeff Goldblum a Nagymester és a Gyűjtő találkozására vár

|

A Marvel Filmes Univerzum kisebb, de annál nagyobb jelentősségű mérföldköve lenne ennek a két fura fazonnak a találkozása.

Hirdetés

A Thor: Ragnarök rendesen felrázott mindent, amit a villámok istenéről gondoltunk. Az arculatváltáshoz új karakterekre is szükség volt, akik közül Jeff Goldblum Nagymestere volt az egyik legszórakoztatóbb figura. Habár a Sakaar bolygó urát először láthattuk az MFU-ban, az univerzumhoz való kapcsolódása már felbukkanása előtt megvolt.

Hirdetés

A karakter ugyanis annak a Gyűjtőnek a testvére, akit Benicio del Toro keltett életre az első Galaxis Őrzői filmben. A Toronto Sunnak adott interjújában Jeff Goldblum elárulta, hogy mely Marvel karakterekkel szeretne találkozni a vásznon.

"Az egyik forgatási napon láttam Cate Blanchettet játszani és csodálatos volt Hela szerepében. Nagyon szeretném, ha lennének közös jeleneteink. Egy jó ideje dolgoztunk már együtt egy Wes Anderson filmen és nagyon jó lenne bármi újat csinálni vele. A képregényekben a Nagymester a Gyűjtő testvére, akit Benicio del Toro alakít, akit szintén nagyra tartok. Vele is élveznék dolgozni, jó móka lenne."

Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke korábban már beszélt róla, hogy érdekelné a két karakter összehozása. Az ötlet megvalósulása egyre valószínűbbnek tűnik most, hogy a Marvel a kozmikus oldal felé igyekszik nyitni. A Nagymester sorsa egyelőre tisztázatlan, de az már biztos, hogy a Gyűjtő visszatér a Bosszúállók: Végtelen háborúban, remélhetőleg az eddigieknél egy picit nagyobb szerepben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.