Hirdetés

Jeffrey Dean Morgan reagált arra, hogy ő lesz-e Batman a Flashpointban

|

A The Walking Dead rosszfiúja nem adott egyenes választ arra, hogy ő játssza-e majd Batmant a készülő Flashpoint filmben.

Hirdetés

Még júliusban jelentették be az Ezra Miller főszereplésével készülő Flashpoint filmet, amiben a pletykák szerint Jeffrey Dean Morgan, a The Walking Dead jelenlegi gonosztevője fogja eljátszani Bruce Wayne apját, Thomas Wayne-t.

Hirdetés

A színész Jimmy Kimmel műsorában reklámozta zombis sorozatát, mikor a műsorvezető nekiszegezte a kérdést, hogy ő lesz-e Batman a Flashpoint filmben, avagy nem. Jeffrey láthatóan zavarba jött, majd fülig érő szájjal, mosolyogva annyit mondott, hogy:

Nem tudok semmiről. Jelenleg sok mindenen dolgoznak a DC-nél.

Láthatóan teljesen mást mondott, mint amire gondolt, mi pedig bizakodóak vagyunk emiatt. Ti mit gondoltok, Jeffrey Dean Morgan lenne a legalkalmasabb a szerepre, vagy szívesebben látnátok valaki mást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.