Hirdetés

Jegelték A szépség és a szörnyeteg előzménysorozatát

|

Talán később meggondolja magát a Disney.

Hirdetés

Jelen állás szerint A szépség és a szörnyeteg című 2017-es film előzménysorozata (amely Gaston és LeFou kalandjait követte volna nyomon) parkolópályára tették - adta hírül a Deadline oldala. A sorozat főszereplői Josh Gad és Luke Evans lettek volna és a Disney+-on láthatta volna a nagyérdemű. A sors fintora, hogy a héten még új színészekről is érkezett hír, akik csatlakoztak a stábhoz. 

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint azért kényszerültek arra, hogy bizonytalan időre leállítsák a sorozat előkészületeit, mert nem szállították időben a produkció megkezdésére a zenét és a forgatókönyvet (ergo: kreatív okokból), ami így finoman szólva is megnehezítette a stábnak azt, hogy megkezdjék a munkálatokat Európában. 

A sorozathoz egyébként nemrég csatlakozott az énekesnő Rita Ora, aki egy szökevényt alakított volna súlyos titokkal, de ugyanígy leszerződött a LeFou húgát megformáló Brianna Middleton, valamint a Broadway-sztár Jellani Alladin, illetve a Sólyomszemből ismert Fra Fee. Az első epizódot Liesl Tommy rendezte volna, a zenéért pedig nem más, mint Alan Menken, valamint Glenn Slater lettek volna a felelősök. Az Edward Kitsis és Adam Horowitz (Egyszer volt...) által showrunnerként felügyelt széria nem tudni, hogy mennyi időre lett jegelve, nyilván nem érdemes teljesen temetni a dolgot, de azzal se számoljunk, hogy hamarosan meggondolják magukat az illetékesek. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.