Hirdetés

Jelen állás szerint nem marad el a Wonder Woman 1984 mozis premierje

|

Legalábbis nem egyenesen VOD-ra kerül a film.

Hirdetés

Nem olyan régen felröppent a hír a The Wrapen, miszerint a Warner Bros. az aktuális helyzetre való tekintettel fontolgatja, hogy törölné a Wonder Woman 1984 mozis premierjét, és rendhagyó módon eleve VOD-on jelentetné meg Diana legújabb kalandját. Amennyire valószerűtlennek tűnt ez az értesülés, olyan hamar cáfolta is egy másik külföldi lap.

Hirdetés

A stúdió megerősítette az IndieWire számára, hogy az eredeti terveknek megfelelően június 5-én fog mozikba kerülni a Wonder Woman folytatása, ahelyett, hogy a Warner májusban rajtoló HBO Max streaming szolgáltatásán landolna (az eredeti cikket a filmet rendező Patty Jenkins is megosztotta közösségi oldalán, ezzel alátámasztva a benne foglaltakat). Charles Roven producer egyenesen képtelenségnek nevezte a felvetést, hogy a nyolcvanas Diana kihagyná a mozikat: túlságosan is nagy filmről van szó, ami digitálisan nem térülne meg.

A Warner tehát továbbra is ragaszkodik a június eleji bemutatóhoz, de valószínűleg a koronavírus csillapodásától függ majd, hogy tudják-e tartani magukat ehhez az ütemtervhez. Mindazonáltal az talán kizárható, hogy egy ekkora költségvetésből készült, erősen sikervárományos blockbuster eleve online debütáljon, és hát valljuk be, a Ragadozó madarak gyenge pénzügyi teljesítményét követően a stúdió nagy reményeket fűzhet Wonder Womanhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.