Hirdetés

Jennifer Aniston egy Tarantino-film előzményében

|

A rendező az 1997-es Jackie Brownt egy Elmore Leonard által írt regényből (Rum Punch) adaptálta. Az írónak azonban egy másik műve is a Samuel L. Jackson és Robert De Niro által megformált karakterekre épül: The Switch.

Hirdetés

A történet 15 évvel a Jackie Brown előtt játszódik, viszont csak a karakterek jelentik a közös kapcsolódási pontot, a cselekmény nem hat ki a másfél évtizeddel későbbi cselekményre. Az autólopásért elítélt két gazfickó megismerkedik a börtönben, s kitalálják, hogyan juthatnának pénzhez, mikor kiszabadulnak. Elrabolják egy gazdag üzletember (Dennis Quaid) feleségét (Jennifer Aniston), és váltságdíjat követelnek érte. Igen ám, de a terv nem jön össze, mivel a férj nem akarja visszakapni a feleségét. Életbe lép a B-terv: a feleség összeáll elrablóival, hogy segítségükkel megfossza összes vagyonától a férjet. A marketingkampány során valószínűleg előkerül majd Tarantino neve, de azt azért sejteni lehet, hogy a lecserélt készítő- és szereplőgárda más hangulatú és minőségű filmet eredményez, mint a rendező remekül sikerült darabja. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.