Hirdetés

Jennifer Aniston egy Tarantino-film előzményében

|

A rendező az 1997-es Jackie Brownt egy Elmore Leonard által írt regényből (Rum Punch) adaptálta. Az írónak azonban egy másik műve is a Samuel L. Jackson és Robert De Niro által megformált karakterekre épül: The Switch.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy kik folytatják (vagyis kezdik el) Ordell Robbie és Louis Gara történetét. Előbbire Mos Defet (16 utca) sikerült megnyerni, míg utóbbit az a John Hawkes vállalta el, akit 2011-ben a Winters Bone - A hallgatás törvényéért jelöltek Oscar-díjra. A legújabb hírek szerint a szereplőgárdát Jennifer Anistonnal (Jóbarátok, Förtelmes főnökök) és Dennis Quaiddel bővítik. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.