Hirdetés

Jennifer Lawrence újabb könyvadaptációban?

|

A színésznő Az éhezők viadalával megütötte a főnyereményt, azóta pedig sorra kapja a felkéréseket. A legújabb cím, amit a nevével együtt említhetünk, a The Glass Castle, Jeanette Walls cikkíró bestsellere.

Hirdetés

Jennifer Lawrence Az éhezők viadalával A-listás sztár lett, nem csoda hát, hogy elég sok készülő és bemutatásra váró filmet fel lehet sorolni tőle. Az első, ami eljut a mozikba, a The House at the End of the Street című thriller lesz, s szeptember 21-ére várható. Ezt követi november 21-én David O. Russel (A harcos) The Silver Linings Playbook című adaptációja. Jelenleg is forgatja Serena című múltban játszódó thrillerjét, érdekesség, mindkét filmben együtt szerepel Bradley Cooperrel. Még ez év őszén elkezdődnek a Catching Fire munkálatai (Az éhezők viadalának folytatása), amely után jöhet is az X-Men: Az elsők folytatása. Nem fog unatkozni a leányzó, annyi szent!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.