Hirdetés

Jennifer Lawrence újabb könyvadaptációban?

|

A színésznő Az éhezők viadalával megütötte a főnyereményt, azóta pedig sorra kapja a felkéréseket. A legújabb cím, amit a nevével együtt említhetünk, a The Glass Castle, Jeanette Walls cikkíró bestsellere.

Hirdetés

A The Glass Castle: A Memoir 2005-ben került kiadásra, s at életrajzi írások közül a leghossabb ideig foglalt helyet a New York Times bestseller listáján (261 hét). A könyv Walls nehéz gyerekkorát írja le, azt, hogy milyen volt felnőnie egy diszfunkcionális, ámde élettel teli családban. A megfilmesítési jogokat eredetileg a Paramount és Brad Pitt cége, a Plan B Productions kaparintotta meg még 2005-ben, most viszont úgy tűnik, a Lionsgate készítheti el a könyv adaptációját. A forgatókönyvet Marti Noxon (Frászkarika, A negyedik) írja, s Jennifer Lawrence lehet az egyik szereplő. A tovább mögött egy rövid összefoglalót találtok a színésznő készülő filmjeiről, s egy képet a könyv borítójáról.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.