Hirdetés

Jensen Ackles bejelentkezett Batman szerepéért

|

Az Odaát színésze csatlakozni szeretne a DC univerzumához.

Hirdetés

Jensen Ackles nemrég részt vett a Creation Entertainment New Jersey-i Odaát találkozóján, ahol megkérdezték tőle, kit játszana el szívesen a Batman-univerzumban (itt derült ki az is, hogy Jared Padalecki azért nem lehet jelen, mert súlyos autóbalesetet szenvedett, amit csoda, hogy túlélt). A téma azért is izgatja a rajongókat, mert az egykori színésztársa, Misha Collins egy gonosztevőt alakít majd a CW hamarosan megjelenő Gotham Knights című sorozatában. 

Hirdetés

Ackles egyértelmű választ adott: 

"Batmant. Tisztázzuk ezt. Megkaptam a szinkron szerepet, miért ne játszhatnám el a Denevért? Talán valaki a Gotham Knightsnál tud nekem valami jót mondani, ha ez a szerep valaha is szóba kerül."

Jensen Ackles már többször is kölcsönözte a hangját Batmannek az animációs filmekben. Viszont nem valószínű, hogy feltűnhet a Gotham Knights sorozatban, mivel az elvileg Bruce Wayne halála után játszódik. Misha Collins Harvey Dent, vagyis Kétarc karakterét játszhatja majd el. Korábban azt nyilatkozta, hogyha a pilot rész sikeres lesz, és a sorozatot berendelik, akkor az egész első évadban szerepelni fog.

Jensen Ackles 15 évadon keresztül játszott az Odaát sorozatban, legközelebb pedig a The Boys 3. évadában tűnik majd fel, mint Soldier Boy. Valamint készít egy Odaát előzménysorozatot The Winchesters címmel, amiben Deanként tér vissza, mint a sorozat narrátora.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.