Hirdetés

Jensen Ackles lesz a The Boys harmadik évadának egyik új szuperhőse

|

Nem is akármilyen szuperhőst alakíthat az Odaát színésze.

Hirdetés

A Comic-Con@Home során a két producer, Seth Rogen és Evan Goldberg elárulta, hogy az Amazon a harmadik évadot is megrendelte a The Boys nevű sikersorozatához, ráadásul a másodikhoz hasonlóan megint a premier előtt, amire szeptemberben kerül sor. A készítők láthatóan nem ülnek a babérjaikon, ugyanis rögtön beválogattak a szereplőgárdába az Odaát Dean Winchesterét, és a bejelentő videóból az is kiderült, hogy kit játszik majd.

Hirdetés

A hamarosan búcsúzó Odaát sztárja, Jensen Ackles a természetfeletti sorozatot is készítő Eric Kripke szuperhősös szatírájában folytatja pályafutását, jelentette be Instagramján egy videóval. A színész Soldier Boyt fogja alakítani, aki az első szuperhős volt Garth Ennis és Darick Robertson képregényében. Az Amerika Kapitány-paródiának szánt karakter harcolt a második világháborúban, és bár jobbára csak a biztos halálba vezette a gondjaira bízott egységeket, mégis belőle lett az első celeb-szuperhős és az amerikai kultúra megkerülhetetlen lépcsőfoka.

A The Boys második évada szeptember 4-én startol az Amazon Prime Videón, mindjárt három résszel, melyeket minden pénteken újabb epizód fog követni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.