Hirdetés

Vérgőzős klipet kapott a The Boys, miközben bejelentették a harmadik évadot is

|

Csupa nagyszerű hír az Amazon szuperhőssorozatáról.

Hirdetés

Jack Quied tényleg nem viccelt, mikor azt mondta, hogy a The Boys második szezonjában új szintre emelik az őrültséget, melyről már mi magunk is meggyőződhetünk. A Comic-Con panelen, ahol a színészektől kezdve Eric Kripkén át egészen a sorozat producereként közreműködő Seth Rogenig szinte mindenki jelen volt, egy rövid, ámde annál látványosabb jelenetet tártak a közönség elé, ami fogalmazzunk úgy, hogy nem mindenki számára ért jó véget. 

Hirdetés

Mivel tényleg nagy hiba lenne elspoilerezni az ott látottakat, így inkább nem tesszük meg. A majdnem egy óráig tartó kerekasztal-beszélgetés során a szereplők rengeteg érdekességet árultak el a karaktereikről, miközben igyekeztek a lehető legkevesebbet elfecsegni arról, mégis mi vár rájuk a szeptember 4-én kezdődő új szezonban, mely többek közt egy Aisha Tyler vezette kibeszélő műsort is kapni fog Prime Rewind: Inside The Boys néven.

A panel legnagyobb meglepetése mégis a The Boys harmadik évadának korai berendelése volt, amit a forgatások jelenlegi nehézségeit látva, lehet, csak némi csúszással fogunk kézhez kapni. Seth Rogen mindenesetre viccelődve úgy fogalmazott, reméli, még ebben az évtizedben sikerül összehozniuk a következő szezont.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.