Hirdetés

Jesse Eisenberg alig várja, hogy visszatérjen Lex Luthor szerepében

|

Fogjuk még látni Lex Luthort a DC filmes univerzumban.

Hirdetés

Az Igazság Ligája stáblistás jelenete után inkább az lenne meglepő, ha Jesse Eisenberg Luthorja nem térne vissza egy újabb DC filmben, viszont a filmes univerzum átszervezése miatt még ezt a lehetőséget sem zárhatjuk ki. Pontosan még mindig nem tudjuk, hogy mikor bukkan fel a karakter újra a nagyvásznon, de Eisenberg várja az alkalmat.

Hirdetés

A Variety interjút készített a színésszel és megkérdezték tőle, hogy vissza fog-e térni Lex Luthor szerepében:

"Remélem, hogy igen. Az igazság az, hogy nem tudom. Imádom eljátszani ezt a karaktert. Talán ő az egyik legszórakoztatóbb figura, akit valaha alakíthattam. Szóval nagyon szeretném újra eljátszani, de nem tudom, hogy mikor lesz rá lehetőség. Ha ti tudtok ebben segíteni, akkor légyszíves tegyétek meg."

Eisenberg azt is hozzátette, hogy habár sokan úgy gondolták, hogy jó pár jelenete a vágóasztalon maradt, valójában mindig is kis szerepet szántak neki és végül még plusz jeleneteket is kapott. A színész alakítása továbbra is megosztja a rajongókat, de legalább ez a tény még nem bátortalanította el őt a karakter megformálásától. Meglátjuk, hogy ha több időt tölthet a vásznon akkor sikerül-e meggyőznie azokat, akikeket eddig nem sikerült.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.