Hirdetés

Jessica Chastain már tárgyal az AZ folytatásáról

|

Természetesen nem Pennywise szerepéről.

Hirdetés

Gyakorlatilag mióta szeptemberben kijött a Stephen King féle AZ, Andre Muschetti rendezésében és a legsikeresebb horrorfilmmé avanzsált a maga 700 milliós összbevételével, a rajongók között arról megy  a folyamatos teorizálás, hogy ki játszhatná a Vesztesek Klubjának felnőtt kori megfelelőit a folytatásban. Az első és egyben leghatározottabb név kétségtelenül Jessica Chastainné és nagyon úgy fest, hogy az álomszereposztás ezen része valóra is válik.

Hirdetés

Már csak két szempontból is: egyrészt a fiatal Beverly Marsh-ot alakító Sophia Lillis kifejezetten emlékeztet Chastain-re, nem véletlenül merült fel a rajongók esetében Chastain neve. A másik, mindennél határozottabb érv pedig az, hogy Chastain együtt dolgozott Muschietti-vel annak előző horrorján, a Mamán, novemberben pedig az Oscar-jelölt színésznő is jelezte, hogy nagyon szívesen dolgozna ismét együtt a rendezővel és hogy rajta nem múlik a dolog.

Most a Variety elmondásai szerint megkezdődtek a tárgyalások a színésznővel. Persze azt is leszögezik a lap forrásai, hogy a tárgyalások még nagyon korai szakaszban járnak és hogy még a forgatókönyvön is dolgoznak (Gary Dauberman felel érte), de mindkét fél hivatalosan is megkezdte a párbeszédet illetően. Chastain legutóbbi hasonló tárgyalássorozatát is előbb megszellőztették az X-Men: Dark Phoenix kapcsán, amiről azóta tudjuk, hogy valósággá vált.

Természetesen Bill Skärsgard ismét visszatér Pennywise szerepében, viszont az első rész gyerekszereplőit is viszontláthatjuk kisebb ideig, ennél fogva különösen fontos, hogy megtalálják a megfelelő színészeket a gyerekekhez (általában fordítva szokott történni a dolog). Premier mindenesetre már van. Szinte napra pontosan két évre az első részt követően, 2019 szeptember 6-ikán érkezi az AZ második fejezete. Ti még kiket látnátok a további szerepekben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.