Hirdetés

Jessica Chastain szívesen lenne Méregcsók a Gotham City Sirensben

|

A színésznő úgy véli, hogy pont neki való a szerep.

Hirdetés

A rajongók körében nem népszerűtlen az az ötlet, hogy Jessica Chastain alakítsa a Gotham City Sirens Méregcsókját, és a színésznő reakciója alapján minden ok megvan a bizakodásra. 

Hirdetés

A CinemaBlend egy interjújában felvetette az ötletet Chastainnek, amire így válaszolt:

Minden olyan szerep érdekel, ahol a karakter erős és dinamikus, és nem sztereotipikus vagy egysíkú. Azok a női karakterek a jók, melyek nem csak kellékek és tárgyak a filmhez. Gondolom Méregcsók is ilyen erős és jó karakter. Írjatok fel a listára.

Korábban már szállingóztak a szereppel kapcsolatos hírek, többek között az is, mely szerint Megan Fox is az esélyesek között indult, de ezek szigorúan a pletyka és a találgatások kategóriájába fértek bele. 

Arról még nem tudunk, hogy David Ayer rendező megkereste-e Chastaint ezzel az ajánlattal, de reméljük, hogy ezek után bátran megteszi. Egyelőre csak Margot Robbie az egyetlen biztos pont, mint Harley Quinn. Rajtuk kívül Macskanő figurája fog feltűnni a filmben, valamint két másik karakter. Ezekre azonban még nem érkeztek jelöltek.

Ti kiket látnátok szívesen a Gotham City Sirens fatális hölgyeinek szerepeiben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.