Hirdetés

Jessica Chastain csatlakozott az X-Men: Dark Phoenix stábjához

|

A Mentőexpedíció sztárja a következő mutáns moziban bukkan fel.

Hirdetés

Először júniusban kezdett el terjengeni az a pletyka, ami azt állította, hogy Jessica Chastainnek szerepe lesz az X-Men: Dark Phoenixben. Később már az általa betöltött szerepről is megindultak a híresztelések, amelyek Lilandra, a Shi'ar birodalom uralkodónőjének titulálták a színésznőt.

Hirdetés

Most maga Chastain erősítette meg szerepét a mutáns moziban egy Instagram poszton keresztül, amit az X-Professzort alakító James McAvoynak címezett. "Hé James McAvoy, készen állsz rá, hogy találkozzunk Montreálban? Megfoglak ríkatni!"-írta a színésznő egy "xmen" hashtaggel és a filmet rendező Simon Kinberg megjelölésével kiegészítve posztját, hogy biztosan tudjuk miről van szó.

Hey @jamesmcavoyrealdeal you ready for me up in Montreal? Im gonna make you cry so hard 😈 #xmen @simondavidkinberg

Jessica Chastain (@jessicachastain) által megosztott bejegyzés,

Ugyan arra nem derült fény, hogy valóban Lilandrát, a film pletykált gonosztevőjét alakítja-e a színésznő, ám abból a kijelentésből kiindulva, miszerint meg fogja ríkatni McAvoyt arra következtetünk, hogy semmiképpen sem a professzor és tanítványai oldalát pártolja majd. Ez pedig igencsak jó hír, hiszen Chastain egy rendkívül sokoldalú színésznő és a sokaknak csalódást okozó Apokalipszis után egy hiteles és félelmetes gonosztevőre van szüksége az új X-Men mozinak. Emellett egy újabb Marvel film gazadagodna női antagonistával, amivel kapcsolatban Cate Blanchett is felszólalt a napokban.

Az X-Men: Dark Phoenix 2018. november 2-án érkezik a mozikba. Főbb szerepekben James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Alexandra Ship, Tye Sheridan és Kodi Smit-McPhee.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.