Hirdetés

Jim Carrey a Ha/Ver 2 ellen beszélt

|

A színész tavaly aláírt a filmre, melyben egy olyan igazságosztót alakít akiben nincs semmi rossz, szándék, fegyvereit is megtöltetlenül viseli, egyetlen célja a béke fenntartása.

Hirdetés

A következőket írta: "Én kedvelem Jim Carreyt. Amikor Matthew Vaughn producer és Jeff Wadlow rendező felhívtak, hogy tárgyaljunk vele a 2010-es film folytatásáról nagyon izgatott voltam. És majdnem három évvel később, itt ülve a londoni vágószobában azt gondolom, ez Carrey egyik legjobb alakítása. Colonel Stars and Stripes annyira karizmatikus, épp ezért lepett meg annyira, mikor Jim a fegyveres jelenetek miatt elpártolt a filmtől."

"Jim szenvedélyesen ellene van a fegyvertartásnak, és én tiszteletben tartom ezeket a nézeteket és meglátásokat, de értetlenül állok a bejelentése előtt, hiszen semmi olyan nem változott a filmben ami ne lett volna ott 18 hónapja. Jimhez hasonlóan, engem is megrémít a valós erőszak, de a Ha/Ver 2 nem egy dokumentumfilm. Egy színésznek sem esett baja a forgatás alatt. Ez csak kitaláció. Végülis, ez az ő döntése, de én sosem hittem abban a felfogásban, hogy a kitalált erőszak valós erőszakhoz vezethet. Nekünk, történetmesélőknek az a dolgunk, hogy szórakoztassunk, és a repertoárunkat nem lehet úgy szabotálni, hogy korlátozzák a fegyverek megjelenését egy akció filmben."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.