Hirdetés

Jim Carrey a Ha/Ver 2 ellen beszélt

|

A színész tavaly aláírt a filmre, melyben egy olyan igazságosztót alakít akiben nincs semmi rossz, szándék, fegyvereit is megtöltetlenül viseli, egyetlen célja a béke fenntartása.

Hirdetés

Most, hogy a Ha/Ver 2 elkészült és augusztusban be is mutatják Carrey fellépett ellene, mondván, hogy nem képes az erőszakot támogatni: "A filmet Sandy Hook előtt egy hónappal forgattam, és azóta nem vagyok képes ilyen mértékű erőszakot tolerálni. Elnézést kérek mindenkitől aki részt vesz a filmben. Nem szégyenkezem miatta, de ezek az események megváltoztattak bennem valamit." Sandy Hook egy Newtowni általános iskola, ahol múlt decemberben egy férfi megölt 20 tanulót és számos dolgozót is. Mark Millar, a képregény író válaszát Jim Carrey kijelentésére elolvashatod, ha tovább kattintasz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.