Hirdetés

Jim Carrey egy feltétellel folytatná az Ace Ventura filmeket

|

Jim Carrey egy zseniális rendező ötletére lenne kíváncsi.

Hirdetés

Bár a Sonic, a sündisznó 2 premierjekor Jim Carrey éppenséggel a színészettől való visszavonulás ötletét pendítette meg a rajongói számára, egyelőre még nem vehetjük biztosra ezt a hátraarcot a részéről. Carrey az E! Newsnak adott újabb interjút, amiben többek között arra is kitért a diskurzus, hogy miért is vállalt el oly kevés folytatást a színész - elvégre a Sonic az Ace Ventura és a Dumb & Dumber után csupán a harmadik franchise, ahova visszatért az eredeti szerepében.

Hirdetés

Carrey a következőket mondta: 

"Azt hiszem, hogy miután már rengeteg év telt el, hacsak nem jönne egy zseniális személy, rendező vagy szerző hozzáadni egy teljesen új megközelítéssel (addig nem vállalnám el). Ha Chris Nolan idejönne és azt mondaná, hogy 'Az Ace Venturát valódivá szeretném tenni, és valami érdekesebbet akarok készíteni', akkor talán meghallgatnám. De tudjátok, egy bizonyos idő után már egy sejt sem marad a testedben ugyanabból a személyből, úgyhogy végül csak imitálni tudod azt, amit régen csináltál, és az eredeti inspiráció sem lesz már meg."

Egészen érdekes meglátás ez Carrey-től, akinek ez a mostani nyilatkozata szintén egybecseng a visszavonulásáról tett megjegyzéseivel. A színész láthatóan levedlette a színészet imádatának burkát magáról, vagy legalábbis sokkal reálisabban reflektál saját magára és színészi pályafutására, mint sok más kollégája tenné ugyanezt. Az pedig kissé szomorkás, hogy már saját magát sem érezné kompetensnek egy újbóli Ventura kaland eljátszásához. Hiába, Carrey-vel együtt mindenki öregszik.

Mindenesetre ti mit szólnátok, ha Christopher Nolannel készülne el a harmadik állati nyomozás?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.