Hirdetés

Jim Carrey is hátat fordít a színészkedésnek a Sonic 2 után?

|

Egy megbízhatatlan napon tett nyilatkozatot a színész, amit viszont az előzmények tükrében még sincs okunk kérdőre vonni.

Hirdetés

Jim Carrey mára már nem az a színész, aki futószalagon gyártaná az újabb és újabb filmeket. A 2020-as Sonic, a sündisznó előtt utoljára 2016-ban láthattuk mozifilmben, illetve közben a két évadot megélt Most nevess (Kidding) című sorozatban tűnt fel. Akik közelebbről is nyomon követik a színész életútját, tudhatják, hogy Carrey az elmúlt évtizedben talált rá a festészetre.

Hirdetés

Egy Access Hollywoodnak adott friss interjú alapján egyre nagyobb a valószínűsége, hogy idővel teljesen hátat fordítson a színészetnek, az viszont bizonyos, hogy a Sonic 2 után egy darabig nem fogjuk őt látni filmekben.

"Szóval, visszavonulok. Valószínűleg tényleg. Egészen komolyan mondom. Minden attól függ, hogy az angyalok előhozakodnak-e egy olyan forgatókönyvvel, melyben aranytintával van leírva nekem, hogy ez egy nagyon fontos film lesz, amit látnia kell az embereknek. Ha ez megtörténik, akkor talán folytatni fogom az utam, de most szünetet tartok. Nagyon szeretem a csöndes életem, és nagyon szeretek vászonra festeni, és nagyon imádom a spirituális életem, és úgy érzem - és ezt talán nem fogjátok más celebtől hallani - hogy megvan mindenem. Eleget tettem (az életben), és így is elég vagyok."

Míg Bruce Willis sajnos egészségügyi okok miatt kénytelen befejezni színészi pályáját, addig Jean-Claude Van Damme is Carrey-hez hasonló nyilatkozatot tett, miszerint mindent elért az életében a színészeten keresztül, és a What's My Name című filmjével méltó módon búcsúzhat a karrierjétől. Idris Elba eközben szintén szünetet tart a színészetben, hogy a zenei pályájára fókuszáljon. Úgy tűnik, hogy már nem feltétlenül kőbevésett, hogy aki egyszer rálép a színészi világ rögös útjára, annak élete végéig azt kellene járnia, és egyre többen élnek is a méltó búcsú vagy a művészi szünet eszközével.

Ti sajnálnátok, ha Carrey-t nem látnátok több filmben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.