Hirdetés

Jim Carrey egy feltétellel vállalná el A Maszk folytatását

|

A híres komikus legutóbbi nyilatkozatában pontosan kifejtette, milyen feltétel mellett bújna megint Stanley Ipkiss bőrébe.

Hirdetés

1994 egy igazán kiemelkedő év volt Jim Carrey számára. Három olyan filmje került ebben az évben mozikba, melyek mind a mai napig meghatározó szerepet töltenek be karrierjében. A legelső Ace Venture - Állati nyomozó és a Dumb és Dumber: Dilibogyók mellett A Maszk vitte el Carrey imidzsét abba az irányba, ahol jelenleg is van: a gumiarcú, nyakigláb figurák sokak gyermekkorát tették örömtelivé, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy folyamatosan több csatornán vetítik ezeket a filmeket még manapság is. Carrey legújabb mozija, a Sonic, a sündisznó kapcsán adott interjúkat, és ezen belül felvetődik a kérdés, hogy ha felkínálnák, akkor elvállalná-e A maszk folytatását.

Hirdetés

A színész kisebb sonicos kitérő után, melyben az általa játszott karakter, Dr. Eggman történetére célzott, annyit mondott, hogy egy feltétellel eljátszaná újra Ipkisst:

"Azt gondolom, hogy A Maszk [folytatása] csak a filmkészítőn múlik. Abszolúte rajta múlik az egész. Csak azért nem szeretném megcsinálni, hogy meg legyen csinálva. Akkor lennék benne, ha egy őrült, látnok rendező készítené el. Akkor tuti."

Mi teljesen őszintén nem látunk sok értelmet abban, hogy folytassák A Maszkot (főleg a bizonyos második rész után…), hiszen nagy rá az esély, hogy hasonló minőségű és fogadtatású lesz a végeredmény, mint amilyen a 2014-es Dumb és Dumber kettyó volt. Ti hogy látjátok, lenne értelme folytatni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.