Hirdetés

Némi ráncfelvarrás után befutott a Sonic új előzetese

|

És a kék sündisznó kifejezetten jól fest a megújult külsővel.

Hirdetés

Óriási port kavart és tucatnyi mémet szült az élőszereplős Sonic film legelső előzetese fél évvel ezelőtt. A címszereplő kinézete finoman fogalmazva is hagyott némi kivetnivalót maga után, az internet népe szinte egy emberként háborodott fel csóri sündisznó külsején. (A fogak, azok a fogak... meg a szemei, jajj.)

Hirdetés

Mindenki nagy meglepetésére azonban a stúdió azonnal reagált az észrevételekre: kitolták a film premierjét 2020 februárjára és biztosították a rajongókat, hogy a VFX-es srácok változtatni fognak Sonic megformálásán. És voilá, itt az új előzetes, amiben kiderül: valóban igazat mondtak!

Tartották magukat a szavukhoz, Sonic ezerszer jobban fest korábbi énjéhez képest, valamint a film is ugyanazt a bohókás, de szerethető atmoszférát ígéri, amit az első előzetesben is megfigyelhettünk. Jim Carrey továbbra is nagyon éli Doctor Robotnik szerepét, valamint James Marsden is jó választásnak tűnik Sonic jó barátja, Tom Wachowski bőrében. A történet szerint Sonic a Földre érkezése után rögvest - szó szerint - kivágja a biztosítékot szupersebességének hála, a kormány pedig szeretné begyűjteni magának ezt a villámgyors kék sündisznót - élükön Doctor Robotnikkal.

A film 2020. február 14-én, Valentin-napon száguld be a mozikba - kérdés, hogy vajon rajta kívül a nézők is így tesznek-e majd. Ti ott lesztek Sonic élőszereplős debütálásán?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.