Hirdetés

Jimmy Fallon lehet a 2013-as Oscar házigazdája

|

Noha még kevés olyan filmet láttunk idén, ami esetleg versenybe száll majd a 85. díjátadón, az Akadémia már a gálát illető legfontosabb prioritással foglalkozik: ki legyen a házigazda? Eddig Jimmy Fallon került szóba, de a döntés nem egyszerű.

Hirdetés

Abban az esetben, ha végül Fallon megkapja a házigazda szerepét, a műsor producere Lorne Michaels, a Saturday Night Live producere lesz. A Kimmel-Fallon versengéstől eltekintve is akadnak még fenntartások. Egyesek szerint például Fallon túl "kedves", olyan figura, akinél a humor forrása nem a cinizmus. De ez még korántsem jelenti azt, hogy nem dobhat össze egy sózrakoztató műsort a gálára. Gondoljunk például a 2010-es Primetime Emmy-díjátadójára, amikor többek közt Tina Fey, Jon Hamm, és a Glee néhány tagjával énekelte el Bruce Springsteen Born to run című dalát. Valószínűleg azok, akik Billy Cristal szereplését az idei Oscar-gálán túl ómódinak, visszamaradottnak tartották, nem fognak különösebben rajongani Fallonért. Egyelőre viszont csak tippelgetés, találgatás van, amíg a döntés nem lesz végleges. Általában az Akadémia elnöke választja ki a házigazdát és az ABC-nek nincs vétó joga a döntéshozatal során. 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.