Hirdetés

Jimmy Fallon lehet a 2013-as Oscar házigazdája

|

Noha még kevés olyan filmet láttunk idén, ami esetleg versenybe száll majd a 85. díjátadón, az Akadémia már a gálát illető legfontosabb prioritással foglalkozik: ki legyen a házigazda? Eddig Jimmy Fallon került szóba, de a döntés nem egyszerű.

Hirdetés

A nyárnak lassan vége, ezzel együtt pedig elérkezett az Oscar-gála tervezéséről szóló időszak. Egyelőre a házigazda kiléte a tét, és a szerepre esélyes Jimmy Fallon neve mindenkiben más indulatokat szül. Az LA Times szerint lehet, hogy Fallon fogja vezetni a következő gálát, de ezzel kapcsolatosan indulásból akad egy nagy bökkenő. Az Akadémia elnöke ugyanis nagyon lelkes Fallont illetően, a műsort sugárzó ABC-nek viszont fenntartásai vannak, hiszen ott van a saját emberük, Jimmy Kimmel, akinek Fallon vetélytársa nézettség szempontjából. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.