Hirdetés

Jimmy Olsen és Cat Grant a Supergirl sorozatban

|

A Supergirl sorozat producerei színészeket keresnek többek között Jimmy Olsen, Cat Grant, Winslow Wynn Schott és Hank Henshaw szerepére.

Hirdetés

A CBS készülő sorozatának szereplő válogatása már elkezdődött, ezzel együtt pedig kiderült, hogy Kara Zor-elt még 12 éves korában küldték a Földre, a haldokló Kryptonról, ahol a Danvers család fogadta örökbe. A szériában Kara-nak egy nővére is lesz, Alexandra, aki egy 26 éves, brilliáns, tudós beállítottságú leányzó. A hírek szerint Alex irigykedni fog húga képességeire és ezért arra törekszik, hogy mindent megtudjon a földönkívüli lényekről. A sorozat rajtuk kívül egyéb főbb szereplőket is keres akikről többet megtudhattok a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.