Hirdetés

J.J. Abrams: Kész a Star Wars VII szkriptje

|

Nemrégiben Abrams egy sajtó túrán vett részt ahol a fő téma az Alfonso Cuarón által rendezett Belive című sorozat volt, ám elkerülhetetlen volt, hogy a következő Star Wars is szóba kerüljön.

Hirdetés

Kérdés:  Közel vagy már ahhoz, hogy rendezőt találj a Star Trek 3-nak?

JJ ABRAMS:  Jelenleg a VII. epizódra koncentrálok.  Ez van most a középpontban.

Hogy állsz a Star Warsal? Készen van már a szkript?

ABRAMS:  Igen.  Nagyon keményen dolgozunk.  Készen vagyunk a szkriptel és beástuk magunkat az előkészületekbe.  Megyünk teljes gőzzel előre.

Mivel lassan már el kell kezdenetek a forgatást, mikor fogunk hallani a szereplőgárdáról?

ABRAMS:  Amikor bejelentjük őket.  Nagyon keményen dolgozunk rajta, nem kis feladat.

Mik a legőrültebb pletykák amiket hallottál?

ABRAMS:  Istenem, őszintén szólva rengeteget hallottam. Nem is tudom.  De csodálatos látni, hogy mennyi van. Igazán figyelemre méltó. És jó is, hogy vannak, mert látszik, hogy mekkora az érdeklődés a film iránt. Elképesztő látni, hogy mennyi őrültséget találnak ki, aztán az emberek kommentelnek, hogy mennyire örülnek neki vagy éppen hogy csalódottak olyan dolgok miatt amiknek semmi igazság alapjuk nincs. És őszintén szólva rengeteg ilyen van.

 A Jesse Plemonsal kapcsolatos hírek igazak voltak?

ABRAMS:  Ő az egyik olyan színész akivel már beszéltünk, igen. Nem túl gyakori, hogy arról olvasok, hogy kivel fogok találkozni. De ha olyan színészről olvasok cikket aki tényleg jön, akkor amikor találkozunk azt mondom: "Oh, azt olvastam, hogy találkozni fogunk. Örvendek a találkozásnak." Általában az ügynökök közlik az információkat az emberek felé. Csupán hírverés.

Szeretnéd IMAX-ben forgatni a filmet?

ABRAMS:  A megfelelő helyzetben ismét szeretnék IMAX-et használni. Az IMAX-el az  a baj, hogy az egy nagyon hangos kamera. És eléggé megbízhatatlan.  Nem igazán tudsz vele belsőségesebb jeleneteket felvenni. Lassú, és gyakran lerobban. Ha minden igaz, már dolgoznak a digitális verziókon, úgyhogy egyszer talán rendelkezésre fog álli egy megfelelő. De ezt a filmet hagyományosan fogjuk rögzíteni.



Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.